Bibliografie opțiuni, Pages pentru Mac: Adăugarea unei bibliografii într-un document Pages


bibliografie opțiuni șablon site web cu opțiuni binare

Aplicația Pages funcționează împreună cu EndNote, un program pentru crearea bibliografiilor și gestionarea citărilor. Pentru a beneficia de aceste caracteristici, trebuie să aveți instalată versiunea sau EndNote X6 ulterioară și să aveți alocată în EndNote o bibliotecă implicită pentru a o deschide atunci când deschideți EndNote.

bibliografie opțiuni opțiuni binare d1

Alegerea unui format de bibliografie Dacă aveți plug-inul EndNote, puteți folosi EndNote pentru a adăuga o bibliografie cu actualizare automată la sfârșitul documentului. Alegeți stilurile care bibliografie opțiuni să apară ca opțiuni de formatare în Pages. Puteți crea propriile dvs.

Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă. Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține. Costul de oportunitate reprezintă valoarea celei mai bune dintre șansele sacrificate, la care se renunță atunci când se face o alegere oarecare.

În cazul în care copiați referința unei citări din textul de corp al unui document și apoi lipiți citarea în același document sau în altul, citarea este adăugată și un câmp de bibliografie este creat la sfârșitul documentului.

Adăugarea unei citări Dacă aveți plug-inul EndNote, puteți să folosiți EndNote pentru a adăuga o citare. Citările sunt adăugate într-o bibliografie cu actualizare automată, la sfârșitul documentului. Faceți clic acolo unde doriți să apară citarea.

bibliografie opțiuni este posibil să câștigi bani pe internet și cum

Pentru a grupa o citare cu alta, plasați punctul de inserare imediat înainte sau imediat după citarea existentă. Faceți clic pe în bara de instrumenteapoi alegeți Citare EndNote. Se va deschide EndNote și va apărea fereastra Găsește. Introduceți bibliografie opțiuni în câmpul Găsește citare, apoi apăsați Retur pentru a căuta în biblioteca dvs.

bibliografie opțiuni nu există câștiguri normale pe internet

EndNote citatele corespunzătoare. Selectați opțiunile utilizând comenzile din fereastra Găsește citările EndNote pentru a defini modul în care citările vor apărea în document.

Adăugarea chenarului paginilor Word

Selectați o citare din listă, introduceți un interval de pagini dacă este cazulapoi faceți clic pe Inserează. Citarea este adăugată în documentul dvs.

bibliografie opțiuni ce înseamnă opțiunea de cumpărare