Codificare opțiuni, Traducere "encoding" în română


Editor per Chrome

Title-Vendor-Type-Options-Special-AutoNumber Tipuri de coduri Aceste tipuri de coduri sunt utilizate pentru opțiunile de produs, tipul de produs și abrevierea furnizorului de produse. First character - Creează un cod de 1 caracter utilizând primul caracter al numelui dat.

BMW E60 E90 E63 E81 X5 X6 Meniu Ascuns Navigatie iDrive CCC Professional

Acest tip de cod nu asigură unicitatea codului SKU. Dacă două nume încep cu aceeași literă, același cod va fi generat. First 2 - Creează un cod de două caractere utilizând primele două caractere ale numelui. Este posibil să nu fie unic, deoarece există mai multe cuvinte începând cu aceleași două probabilitatea de exercitare a opțiunii, dar este mai bine decât un cod de 1 caracter.

First 3 - Creează un cod de trei caractere folosind primele trei caractere ale numelui. First 4 - Creează un cod de patru caractere folosind primele patru caractere ale numelui.

codificare opțiuni cum se lucrează la opțiuni

Code 2 - Creează un cod din două cifre pentru fiecare nume, începând cu '01'. Codul este unic pentru fiecare nume. Dacă generați SKU-uri pentru două colecții, unul după altul, ambele cu produse de tip "Shirt", de exemplu, aceștia obțin același cod pentru tipul "Shirt". Ar trebui să utilizați acest lucru dacă aveți mai puțin de de nume unice în acea categorie opțiuni, tip sau furnizori. Code 3 - Creează un cod din trei cifre pentru fiecare nume, începând cu ''.

Codul este unic pentru fiecare nume și funcționează în același mod ca și "Codul 2".

  • Editor per Chrome - Magazinul web Chrome
  • Ghidul programatorului HTML
  • Mai puțin Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs.
  • Căutați standardele de codificare disponibile în Word Înțelegerea codificării textului Ceea ce vi se pare ca text pe ecran este stocat ca valori numerice în fișierul text.
  • encoding - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Ar trebui să utilizați acest lucru dacă aveți mai mult de de nume unice în această categorie opțiuni, tip sau furnizori. Product Code 4 - Creează un cod de 4 cifre pentru produse - codul este unic pentru un produs și odată creat, acesta rămâne neschimbat dacă alegeți să generați SKU-uri sau să adăugați variante la produsul respectiv - veți primi întotdeauna același cod pentru un produs.

Create an account or sign in to comment

Coduri Speciale Tag - Creează un cod dintr-o etichetă de produs tag. Tag-ul trebuie să înceapă cu un prefix care poate fi definit de utilizator, făcând clic pe butonul Editare afisat după opțiunea Tag. Metafield - Creează un cod dintr-un metafield. Metafield-ul poate fi la nivel de produs sau variantă și poate fi definit făcând clic pe butonul Editare afisat după opțiunea Metafield.

codificare opțiuni Câștigurile pe internet sunt ușoare și rapide

Variant position - Acesta este un cod numeric format din două cifre care reprezintă ordinea variantei de produs din lista variantelor de produse. Această opțiune este disponibilă numai cu planul Coduri personalizate.

codificare opțiuni cele mai bune strategii pentru opțiuni

Coduri personalizate Funcția de coduri personalizate vă permite să definiți codificare opțiuni abreviere să utilizați pentru fiecare opțiune titlul varianteitip de produs sau nume de furnizor. Acest lucru vă va ajuta să definiți coduri mai bune, alegând prescurtarea cea mai potrivită pentru fiecare titlu, ceea ce nu este întotdeauna posibil cu o abreviere automată.

Fiecare prescurtare poate avea până la 7 caractere. Dacă selectați să creați codurile pentru o colecție, puteți utiliza Prefixul sau Suffix-ul pentru a crea o codificare specifică acelei colecții.

codificare opțiuni super strategii pentru opțiuni turbo

De asemenea, puteți genera SKU-uri pentru un set de produse selectate utilizând căutarea din admin-ul Shopify. Generarea pe Colectii și pe lista de produse este disponibilă pentru versiunea plătită a aplicației. Remove spaces - atunci când codurile sunt făcute din primele N litere, acestea pot include spații; dacă este bifată, toate spațiile din SKU-ul generat sunt eliminate. Options first chars - Aceasta se aplică numai dacă abrevierea opțiunilor de produse utilizează una dintre următoarele: First character, First 2, First 3 or First 4.

Optiuni disponibile: Any - Toate caracterele din opțiune codificare opțiuni codificare opțiuni pentru a crea codul Only letters - Pentru crearea codului se folosesc doar litere din opțiune Only numbers - Pentru crearea codului se folosesc doar cifrele din opțiune Butoane Butonul Save settings va salva setările curente ale fără a genera niciun SKU. Butonul Generate va genera SKU-uri pentru produsele vizate, folosind setările curente.

De asemenea, salvează setările.

Recommended Posts

Butonul Generate este dezactivat dacă utilizați versiunea gratuită și ați selectat o opțiune care este disponibilă numai în versiunea plătită.

Previzualizare SKU Această secțiune conține 10 produse, din colecția selectată, dacă ați ales să direcționați o colecție, pentru a oferi o previzualizare a modului în care va arăta Codificare opțiuni generat. Puteti vedea, codificare opțiuni lângă altul, SKU existent al unui produs variantă și SKU care va fi creat de aplicație, în timp real, pe măsură ce modificați opțiunile generatorului.

Dacă această caracteristică este activată, atunci când este creat un produs nou, aplicația va genera SKU folosind ultimele setari folosite. Generarea automată este dezactivată temporar când se rulează un proces de generare manuală.

Vă mulțumim pentru feedback!

Setări Folosind următoarele opțiuni puteți ajusta modul în care funcționează această caracteristică: Overwrite existing SKUs, for new codificare opțiuni - Bifați acest lucru dacă doriți să suprascrieți SKU-urile produselor recent create.

De exemplu, atunci când un produs este creat ca un codificare opțiuni al unui produs existent, SKU-urile sunt copiate și nu sunt suprascrise de aplicație dacă aceasta optiune nu este bifata. Inițial, ambele opțiuni sunt dezactivate, pentru a evita înlocuirea accidentală a SKU-urilor existente.

codificare opțiuni tranzacționarea opțiunilor intraday de Thomas de Marc

Când creați un produs nou sau actualizați un produs existent, vă rugăm să permiteți câteva secunde să genereze SKU automat. Generarea se face într-un proces de fundal. Trebuie să actualizați pagina produsului pentru a vedea codul generat.

codificare opțiuni cât mai mulți bani posibil pe internet

Aplicația interceptează toate produsele noi create sau actualizate, făcute manual în admin-ul Shopify sau prin orice altă aplicație.

Imprimarea etichetelor produsului Puteți imprima etichete pentru produse din colecții sau pentru până la 50 de produse selectate din lista de produse Shopify, selectați produse, apoi din meniul More actions, apoi selectați Print product labels Pagina de tipărire vă permite să selectați modelul de etichetă și să vedeți o previzualizare înainte de tipărire: Faceți clic pe butonul Customize selected pentru a accesa pagina de personalizare a modelului de eticheta în care puteți crea propriile șabloane de etichete: Vă rugăm să citiți politica de lista câștigurilor online a aplicației aici.

Copyright © WebShopAssist Folosim cookie-uri pentru a oferi funcții de rețele sociale și codificare opțiuni a analiza traficul.

  1. Flexible encoding options to balance between quality and file size: opțiuni flexibile de codificare pentru a echilibra între calitatea și dimensiunea fișierului: This outlines in detail the encoding of spare parts for cars CHERY.
  2. Venitul titularului de opțiuni
  3. Câștigurile bitcoin de la zero
  4. Lucrați pe internet fără investiții și achiziții
  5. Ratingul semnalelor de tranzacționare

În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Mai multe detalii gasiti in Politica de Confidentialitate.