Conținutul opțiunilor


opțiuni de semnal

Programul Google Partners Despre opțiunile pentru excluderile de conținut și pentru categoriile de site-uri Cu ajutorul setărilor pentru excluderile de conținut, puteți alege să nu vă mai afișați anunțurile lângă anumite categorii de site-uri, videoclipuri și aplicații mobile, care pot să nu fie potrivite pentru marcă sau pentru obiectivele dvs.

Din acest articol, veți afla care sunt opțiunile disponibile de excludere de conținut pentru campaniile conținutul opțiunilor și din Rețeaua de display.

  1. Opțiuni Orange TV Go | Servicii Fixe | Orange
  2. Modificarea opțiunilor Clienți pentru memoria de stocare temporară a conținutului pe Mac Utilizați preferințele Clienți din opțiunile avansate pentru stocarea temporară a conținutului pentru a specifica dispozitivele care pot accesa memoria de stocare temporară a conținutului de pe acest computer.
  3. Apelurile și întâlnirile Numărul de telefon Introduceți numărul dvs.
  4. Negociere cu cineva din interior
  5. Rolul opțiunilor pe piețele financiare

Aveți la dispoziție diverse opțiuni de excludere de conținut pentru campanii cum ar fi videoclipurile transmise în flux live, problemele sociale delicate și conținutul dedicat adulților.

Ca atare, veți avea mai mult control asupra locurilor unde apar anunțurile dvs.

profitul din opțiune este

Puteți să stabiliți excluderi de conținut în setările unei campanii individuale sau să le aplicați tuturor campaniilor eligibile din contul Google Ads.

Politicile Google definesc tipurile de conținut pe baza cărora se pot genera bani cu ajutorul anunțurilor din Rețeaua de display și de pe YouTube. Setările pentru conținut prezentate aici au rolul de a vă oferi mai mult control și de a vă ajuta să excludeți tipurile de conținut care nu se potrivesc mărcii sau companiei dvs.

Voce și date mobile

Lista opțiunilor pentru excluderea de conținut Pentru campaniile video Excluderile de conținut pentru campaniile video apar în setările campaniei. Opțiunile disponibile sunt prezentate mai jos.

poți câștiga bani

Tipuri de inventar Cu ajutorul tipurilor de inventar, puteți să renunțați la grupurile de conținut sensibil care nu corespund mărcii sau mesajului campaniei. Puteți selecta dintre următoarele trei tipuri de inventar.

Tipuri de inventar

Puteți afla și mai multe detalii despre tipurile de conținut incluse și excluse pentru fiecare tip de inventar. Inventar extins Opțiunea vă permite să afișați anunțuri în toate videoclipurile de pe YouTube și ale partenerilor video Google care respectă standardele privind generarea de bani. Opțiunea poate fi o alegere potrivită pentru mărcile care doresc să dețină acces complet la toată gama de videoclipuri eligibile pentru anunțuri, care include, de exemplu, videoclipurile cu limbaj foarte vulgar, folosit în contextul unei comedii sau în documentare, ori videoclipurile care conțin violență excesivă, precum cea din jocurile video.

de ce sunt așa numite opțiunile binare

Inventar standard recomandat Toate conturile Google Ads se încadrează în mod prestabilit în acest tip de inventar. Opțiunea vă permite să afișați anunțuri în cadrul unei game largi de conținut adecvat pentru majoritatea mărcilor, cum ar fi videoclipuri muzicale populare, documentare și trailere pentru filme.

A Buchón for 2

Conținutul opțiunilor în cadrul căruia se pot afișa anunțurile este bazat pe regulamentul privind conținutul adecvat pentru advertisericare ia în considerare, de exemplu, duritatea sau frecvența limbajului vulgar sau cât de adecvate sunt subiectele precum evenimentele delicate. Anunțurile nu se vor afișa, de exemplu, în cadrul conținutului cu limbaj foarte vulgar repetat, conținut sexual explicit sau violență grafică.

yahoo opțiuni binare

Inventar limitat Opțiunea vă permite să afișați anunțuri în cadrul unei game reduse de conținut adecvat pentru mărcile care au regulamente stricte privind limbajul neadecvat și conținutul cu conotații sexuale, dincolo de conținutul opțiunilor menționate de regulamentul nostru privind conținutul adecvat pentru advertiseri.

Videoclipurile accesibile în acest tip de inventar respectă cerințe stricte, în special în privința limbajului neadecvat și conținutului cu conotații sexuale. De exemplu, anunțurile nu se vor afișa în unele dintre cele mai conținutul opțiunilor videoclipuri muzicale de pe YouTube și în cadrul altor tipuri de conținut din cultura pop de pe YouTube și de pe site-urile partenerilor video Google.

unde și cum oamenii fac bani

Probleme sociale delicate: exclude conținutul menit să stârnească o reacție cu privire la subiecte controversate. Caracter vulgar și limbaj grosolan: exclude conținutul cu limbaj vulgar folosit rar ori moderat sau limbaj vulgar folosit în divertisment, comedii, satire ori piese muzicale.

Conținut sugestiv sexual: exclude conținutul despre sex sau produse sexuale. Conținut senzațional și șocant: exclude conținutul opțiunilor despre dezastre sau accidente care înfățișează victime.