Eliberați opțiunea. Aveți întrebări despre Google One? Noi avem răspunsurile


Cum vă putem fi strategii de gestionare a opțiunilor ajutor?

Crearea unei biblioteci noi

În plus, puteți consulta subiectele de mai jos pentru a încerca să găsiți ce căutați. Android Cont și profil Cum puteți elibera spațiu de stocare din WhatsApp Puteți să vedeți cât spațiu ocupă WhatsApp pe dispozitiv și să eliberați spațiu de stocare prin ștergerea unor fișiere.

Spațiul ocupat pe dispozitiv de Fișierele media WhatsApp și de Aplicații și alte fișiere este afișat în partea de sus a ecranului.

eliberați opțiunea ganjavars cum sa faci bani în

Verificarea și ștergerea fișierelor Puteți elibera eliberați opțiunea de stocare ștergând fișierele mari sau pe cele redirecționate frecvent.

Puteți șterge fișiere și în funcție de conversația din care fac parte.

Atingeți Conținut redirecționat frecvent, Fișiere peste 5 MB sau selectați o anumită conversație. Puteți atinge pictograma de sortare pentru a ordona fișierele în funcție de Cele mai recente, Cele mai vechi sau Cele mai mari.

eliberați opțiunea opțiuni de tranzacționare pe știri

Dimensiunea unui fișier este afișată în colțul de sus al acestuia. Atingeți un fișier pentru a-l verifica. De asemenea, puteți să: vedeți din ce conversație provine fișierul și când a fost trimis.

eliberați opțiunea site- ul semnalelor binare

Atingeți Marcați sau Eliminați marcajul. Ștergerea fișierelor Dacă alegeți să ștergeți un fișier, acesta va dispărea din fișierele media WhatsApp. Este posibil ca fișierele șterse să rămână salvate pe dispozitiv.

eliberați opțiunea cum poți câștiga într- o casă privată

Dacă aveți mai multe copii ale unui fișier, trebuie să le ștergeți și pe acestea pentru a elibera spațiu. De acolo, puteți să: Ștergeți toate fișierele atingând Selectați tot, dacă vreți să ștergeți toate fișierele simultan; Ștergeți fișierele individual, atingând lung un fișier pe care vreți să-l ștergeți.

V-a fost de ajutor această informație?

Puteți eliberați opțiunea și alte fișiere, pentru a șterge mai multe simultan. Atingeți Ștergeți Selectați Ștergeți articolele marcate, pentru a șterge fișierele marcate. Selectați Ștergeți copiile, pentru a șterge dublurile. Ștergerea fișierelor folosind funcția de căutare Puteți șterge fișiere individuale și prin intermediul funcției de căutare.

Vă mulțumim pentru feedback!

Atingeți Poze, Clipuri video sau Documente. Atingeți fișierul pe care vreți să-l ștergeți. Atingeți Mai multe În mod opțional, atingeți Ștergeți fișierele media din această conversație. Alertele privind spațiul de stocare insuficient Dacă aveți foarte puțin spațiu de stocare disponibil pe dispozitiv, este posibil ca WhatsApp să nu poată funcționa corect. În acest caz, WhatsApp vă poate cere să eliberați spațiu pentru a folosi aplicația în continuare.

Obțineți ajutor pentru conectare Forum Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android Veți găsi unele aplicații pe ecranele de pornire și toate aplicațiile în secțiunea Toate aplicațiile.

Puteți elibera spațiu și ștergând aplicațiile pe care nu le folosiți sau clipurile video, pozele sau alte fișiere mari salvate eliberați opțiunea telefon. Pentru a afla mai multe informații despre cum puteți elibera spațiu de stocare din afara WhatsApp, contactați producătorul telefonului.

eliberați opțiunea ani option

Resurse corelate:.