Numele opțiunilor. Knowledge Content


Scanner Driver pentru OS X Sau conectați echipamentul Brother la același LAN dacă folosiți un model cu rețea la care este conectat și Macintosh-ul.

numele opțiunilor opțiuni niveluri Fibonacci

Porniți aplicația Image Capture. Selectați echipamentul din lista din partea stângă a ecranului.

 • Scanarea unui document în OS X /macOS sau mai recent. | Brother
 • Cum vă putem fi de ajutor?
 • Strategie de breakout plat pentru opțiuni binare
 • Activarea sau dezactivarea opțiunilor de Corectare automată nume De ce să utilizez Corectare automată nume?
 • Căutarea opțiunilor în Setări | HUAWEI Asistență România

Puneți documentul în ADF sau pe fereastra scanerului. Dacă selectați Detect Enclosing Box de la formatul documentului, programul va detecta imaginea ca un singur element și va salva un singur fișier. Dacă programul nu decupează automat documentul așa cum doriți, puteți face manual acest lucru trăgând cursorul mouse-ului peste porțiunea pe care o doriți scanată din caseta de dialog ce poate fi accesată făcând click pe Show Details.

Selectați destination folder sau destination application pentru Scan To. Sfat: Puteți modifica setările următoare, dacă este necesar, în fereastra de dialog accesată făcând click pe Show Details. Luați notă că numele opțiunilor și valorile ce pot fi modificate variază în funcție de echipament.

numele opțiunilor opțiunea datoriei

Resolution: Selectați rezoluția la care doriți să scanați documentul. Use Custom Size: Bifați această casetă pentru un format custom.

 1. Глупо молчать: я забыла прежнее одиночество, после того как ты стал проводить время с нами.
 2. Editați opțiunile pentru mesajele de grup - Messages Ajutor
 3. Я пришла, как только узнала, что ты здесь, - Элли подошла к матери и поцеловала ее в щеку.

Size: Selectați formatul hârtiei pentru documentul scanat din Document Feeder sau zona de scanare de pe Flatbed. Orientation or Rotation Angle: Selectați orientarea documentului din Document Feeder sau unghiul de scanare de pe flatbed.

numele opțiunilor opțiuni binare bonus de depunere fără completare

Auto selection: Dacă bifați Use Custom Size când folosiți Flatbed, puteți alege funcțiile de detecție automată ale driver-ului de scaner. Numele opțiunilor alege scanarea 2-sided duplex  din Document Feeder dacă modelul folosit suportă această funcție.

Configurarea utilizatorilor, vizitatorilor și grupurilor pe Mac

Scan To: Selectați folder-ul sau aplicația destinație. Name: Introduceți textul pentru prefix folosit la denumirea imaginii scanate. Format: Selectați formatul fișierului datelor scanate.

 • Setarea opțiunilor pentru Corectare automată nume - Access
 • Faceți clic pe butonul Adaugă de sub lista de utilizatori.
 • Câștigurile pe internet pe linkuri
 • Эпонина огляделась.
 • Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell

Combine into single document: Când selectați formatul de fișier PDF sau TIFF, bifați această casetă pentru a scana un document și a-l salva într-un singur fișier. Faceți click numele opțiunilor pentru a începe scanarea.