Oa opțiune. Cum pot activa sau dezactiva o opţiune Prepay?


Avem doar o opțiune, voi.

câștigă repede bani pe o mașină

We've only got one optionyou guys. Consider moartea o opțiune înaintea acestei proceduri.

Cum pot activa sau dezactiva o opţiune Prepay?

I'd consider death as an option before this procedure. Aceasta va deveni o opţiune foarte populară. It's going to become a very popular option. Aceasta va fi o opţiune foarte populară.

Cum pot reactiva o opţiune recurentă?

It's going to be a very popular option. Camion boom-ul este o opţiune rentabilă.

cum să faci bani sfaturi inteligente

The boom truck is a cost effective option. Închiderea temporară a aeroportului nu a fost considerată o opțiune.

Ia-ți cartela Telekom

The temporary closure of the airport was not considered as an option. Bineînțeles, vom oferi și o opțiune vegetariană. We will, of course, offer a vegetarian option. Mama sigur nu era o opțiune. I mean, my mother certainly wasn't an option. În trecut sinuciderea era o opțiune. In the past, suicide was the only option.

Am sugerat că este o opțiune.

Divorțul – o opțiune?

I simply suggested that it was an option. Coborârea nu e probabil o opțiune. So going down probably isn't an option.

ce face bani buni

Retragerea nu mai este o opțiune. You're out numbered, retreat is no longer an option.

Iți mulțumim!

Trebuie să verificăm o opțiune alternativă. Now we've got to look into some alternative option. E o opțiune greu de înțeles pentru mulți. This is a hard one for anybody to understand. Sincer, o școală privată e o opțiune acum. Honestly, at this point, private school is an option oa opțiune. Și în plus, eșecul nu este o opțiune.

cu net 4G Nelimitat pe bune!

Besides, failure is oa opțiune an option. A fost asta vreodată o opțiune? Like that's ever been an option. Aparent, tatăl tău nu a știut că e o opțiune. Apparently your father never realized it was an option. În domeniul nostru, punctualitatea nu este o opțiune.

bursă diferență de opțiuni binare

In our profession, punctuality is not an option. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Recuperare parolă

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

นิยายยูริ “ผู้ปกครองใจ” บทที่ 15

Propune un exemplu.