Opțiune în. Vă mulțumim pentru feedback!


Play Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunţat că, în şedinţa de Guvern de joi, au fost adoptate norme metodologice pentru IMM Invest şi IMM Leasing, iar în cadrul celui de-al doilea program, companiile vor avea o opţiune în plus de acces la finanţare, pentru achiziţia opțiune în utilaje sau echipamente tehnologice.

După adoptarea actelor normative primare pentru implementarea unor programe de sprijin în domeniul economic, în vederea facilitării accesului companiilor la lichidităţi în această perioadă, în acest moment au fost adoptate normele metodologice pentru două astfel de programe, respectiv programul IMM Leasing şi programul IMM Invest România.

opțiune în concurență comercială

În cazul programului IMM Leasing, urmare a adoptării normelor metodologice de aplicare a ordonanţei de urgenţă prin care a fost instituit acest program, companiile vor avea o opţiune în plus de acces la finanţare, pentru achiziţia de utilaje sau echipamente tehnologice, cu garanţii de stat, astfel încât opțiune în să poată avea acces mai uşor la finanţările din piaţa financiar-bancară", a precizat Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

El a menţionat că a fost modificată şi completată şi HG nr.

opțiune în opțiuni binare bonus de depunere fără verificare

După notificarea Comisiei Europene şi modificarea programului, astfel încât toţi solicitanţii să beneficieze de aceeaşi perioadă de dobândă subvenţionată, respectiv opt luni de la data aprobării creditului, astăzi joi n.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

opțiune în opțiune articol