Opțiune premium, Gestionează abonamentele dublură


Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Transferă-ți contul astăzi pentru a te bucura de biblioteca Muzică Google Play în YouTube Music.

opțiune premium ce câștiguri pe internet să alegeți

Află mai multe aici. Gestionează abonamentele dublură Oferim diferite opțiuni de abonare cu plată pentru YouTube și Muzică Google Pay, pentru a te ajuta să alegi experiența potrivită pentru tine. După upgrade sau trecerea de la o opțiune de abonare la alta, poți să opțiune premium că plătești de două ori.

Unele dintre opțiunile de abonare cu plată îți oferă acces automat la alte abonamente. Prin urmare, poți să economisești bani anulând abonamentul de nivel mai scăzut. Află legătura dintre fiecare abonament cu plată și celelalte abonamente și cum să remediezi sau să eviți un abonament dublură.

opțiune premium cum să faci bani 20

Dacă observi o debitare dublă despre care nu crezi că a fost cauzată de încheierea mai multor abonamente, accesează această pagină. Poți vedea o autorizare sau o plată în opțiune premium ori un alt tip de debitare.

Remedierea unui abonament dublură Dacă plătești pentru două abonamente, probabil trebuie să anulezi abonamentul inițial înainte de upgrade.

opțiune premium recenzii pentru robotul tantum de tranzacționare

Sau dacă ai un abonament YouTube pe care l-ai încheiat prin Apple, iar apoi ai încheiat altul direct cu YouTube. Anularea abonamentului Muzică Google Play nu va afecta biblioteca muzică sau alte funcții, doar va anula facturarea.

opțiune premium cum să câștigi bani cu opțiuni binare pentru recenzii pentru începători

Dacă te-ai abonat cu YouTube, află cum să anulezi abonamentul. Cum putem să îmbunătățim această pagină?

opțiune premium investiția în opțiuni