Opțiuni 3. Activare extraoptiune 3 euro Telekom - Blog Media Max


Optiunea poate fi activata de cate ori doresti.

evoluția nivelurilor de opțiuni

Optiunea este eligibila pentru Bonusul GigaDay. Dacă alegi Opțiunea T3, vei avea acces la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack, atunci când reîncarci la timp astfel încât activarea sau reactivarea opțiunii de 3 euro credit să se facă în continuarea opțiunii active pe contul tău, opțiuni 3 pauză între ele. După activarea opțiunii, aceasta se reactivează automat peste 30 zile pentru opțiuni 3 Euro credit, chiar dacă ești în perioada de grație.

  • Opțiuni PrePay | Orange
  • Introdu numărul de telefon al persoanei careia îi soliciți credit.

Dacă nu ai suficient credit în cont, reactivarea se amână până reîncarci și acumulezi minim 3 Euro credit. După dezactivarea opțiunii, reactivarea are loc în maxim 12 ore de la momentul reîncărcării sau poți reactiva mai repede opțiunea prin canalele menționate mai sus, dar nu mai târziu de 23 noiembrie Daca nu ai o optiune activa pe o perioada mai mare de opțiuni 3 de zile, reincarcarea nu va mai reactiva automat ultima optiune pe care ai avut-o pe cont.

Dezactivare Optiune: Dezactivarea optiunii se poate face prin: Apel gratuit la Servicul Vânzări şi Relaţii cu Clienții SMS la cu textul D Dezactivarea se va aplica după expirarea perioadei de valabilitate de 30 zile a opţiunii.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai opțiuni 3 cont o oferta cu roaming. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție.

Daca solicitarea de dezactivare se face in primele 24 de ore de la activarea optiunii inainte de a consuma vreun beneficiu din optiune sau de a achizitiona alte produse cu extra-beneficii care se adauga la optiunedezactivarea se face pe loc si se va returna creditul aferent optiunii dezactivate. Dezactivarea automata se va aplica dupa expirarea perioadei de valabilitate de 30 de zile a optiunii, daca solicitarea nu se face in primele 24 de ore de la activarea optiunii in cauza sau daca au fost activate alte produse cu extra-beneficii.

reguli de opțiuni binare de tranzacționare de succes

Dezactivarea la cerere se va aplica cu 5 ore inaintea expirarii valabilitatii optiunii. Bonusul GigaDay se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Bonusul Gigaday e valabil de la activarea sa pana la expirarea opțiuni 3 optiunii ,pe perioada de valabilitate a optiunii.

Cum verifici beneficiile disponibile din bonusul GigaDay? Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce.

plan de afaceri opțiuni binare

Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date anterior activării bonusului. Beneficiile incluse în Bonusul Gigaday rămase neconsumate la momentul expirării valabilității acestuia se vor pierde.

Traficul de video streaming va avea latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie maxima de p pentru acest tip de continut.

aplicație interfon cât câștigă

Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB. Traficul efectuat pentru accesarea unor link-uri către alte website-uri terțe sau care direcționeaza către alte aplicații nu este inclus și se va consuma din traficul inclus în oferta activă pe cont. Traficul de date național nelimitat în aplicaţia Facebook Messenger se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text chataudio și video.

furca btc

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până la Cauți oferta potrivită pentru tine?

strategii de opțiuni pe termen scurt