Opțiuni înșelătorie. Nu vă jucați cu opțiunile binare. Ce trebuie să știți despre risc - Admiral Markets


Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă. Vă mulțumim pentru răbdare, deoarece procesul poate dura mai mult decât de obicei.

Rețineți faptul că a găsi un broker online credibil vă poate salva o mulțime de timp și bani. Deci, poate fi că Binary.

Pentru asistență suplimentară, consultați Centrul de ajutor. Ce trebuie opțiuni înșelătorie faceți dacă sunteți victima unei escrocherii cu carduri cadou Dacă sunteți victima unei escrocherii cu carduri cadou Google Play, iată ce puteți face și ce trebuie să știți.

opțiuni înșelătorie

Raportați escrocheria Dacă sunteți victima unei înșelătorii cu carduri cadou, raportați-o la poliția locală. Apoi raportați escrocheria cu carduri cadou la Google. Dacă o raportați, acest lucru vă poate proteja pe dvs.

opțiuni înșelătorie

Raportați escrocheria cu carduri cadou la Google Opțiuni înșelătorie unui card cadou pierdut sau furat Cardurile cadou Google Play nu pot fi revândute, schimbate sau transferate contra valorii lor, prin urmare nu vă vom putea emite un nou card cadou. Din păcate, cardurile cadou Google Play nu pot fi valorificate contra valorii în numerar sau reîncărcate și nu sunt rambursabile, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Cum știți dacă sunteți victima unei înșelătorii Cineva ar putea încerca să vă înșele dacă vă solicită să cumpărați un card cadou Google Play și să-i trimiteți codul ca să poată plăti pentru ceva din afara Google Play.

opțiuni înșelătorie

Un escroc vă sună și pretinde că este de la o agenție guvernamentală cum ar fi IRS în S. Vă spune că datorați bani pentru taxe, garanții, recuperări de creanțe și altele.

În plus, vă spune că, opțiuni înșelătorie a evita arestarea ori confiscarea articolelor fizice sau a datelor cu caracter personal cum ar fi codul SSN din S. Un escroc afirmă că este un membru al familiei aflat în dificultate, un avocat sau alt reprezentant al membrului familiei.

Cea mai bună strategie optimistă Cea mai Trebuie să vă familiarizați cu platforma în sine, să lucrați la alegerea instrumentului financiar, să recunoașteți tendința și formarea lumânărilor ș. Trebuie să vă amintiți că va fi mai ușor binar auto de tranzacționare timpul. Și că procesul de învățare este crucial pentru succesul viitor.

Vă spune că trebuie să fie plătit în carduri cadou pentru a remedia situația. Vă poate descuraja să contactați membrul respectiv al familiei pentru a verifica solicitarea. Nu-l credeți.

Nu cumpărați niciodată carduri cadou pentru astfel de persoane și nu le oferiți codurile cardurilor cadou. Aceste exemple acoperă doar câteva tipuri de escrocherii.

opțiuni înșelătorie

Escrocii schimbă permanent modul în care păcălesc oamenii. Dacă cineva vă cere un cod, ar putea fi o înșelătorie. Vedeți cum arată un card cadou Evitați înșelătoriile cu carduri cadou Nu folosiți niciodată opțiuni înșelătorie cadou Google Play pentru a plăti taxe, garanții sau articole din afara Google Play.

opțiuni înșelătorie

Cardurile cadou Google Play se pot folosi numai pentru a face cumpărături pe Google Play. Nu distribuiți niciodată codul de pe spatele cardului cadou.

opțiuni înșelătorie