Piața criptomonedelor


Banii în mișcare. Cum să devii independent financiar cu un salariu mic Autoritatea este conștientă că unele companii oferă investiții în criptomonede sau active ce au la bază monede virtuale ce promit câștiguri mari.

  1. Roboții lucrează la opțiuni binare
  2. Criptomonedă - Wikipedia
  3. Sfaturi de la milionari cum să câștigi bani
  4. Proof-of-work[ modificare modificare sursă ] Criptomonedele folosesc protocoale proof-of-work pe bază de algoritmi de hashing.
  5. Contributor Distribuie Piața criptomonedelor a depășit de miliarde de dolari.

Însă, dacă consumatorii investesc în acest timp de produse, ei trebuie să fie pregătiți să piardă toți banii, arată reglementatorul.

Mesajul autorității vine pe fondul volatilități foarte ridicate de pe piața criptomonedelor.

piața criptomonedelor

Bitcoin și alte monede virtuale au scăzut luni, ceea ce a șters aproximativ de miliarde de dolari din valoarea totală a criptomonedelor. Spre exemplu, bitcoin, care a atins săptămâna trecută maximul istoric de aproape 42 de mii de dolari, este cotat acum la 34 de mii de dolari.

piața criptomonedelor

Însă aprecierea foarte rapidă a bitcoin i-a făcut pe unii analiști să avertizeze că ne aflăm în prezența unei bule speculative care s-ar putea sparge în curând. Cea mai cunoscută criptomonedă a crescut cu peste la sută în ultimele 12 luni.

Criptomonedă

Autoritatea de reglementare este în mod clar îngrijorată de faptul că riscurile inerente criptomonedelor sunt agravate de înșelătorii și de firme nereglementate care vizează oamenii de rând cu materiale de marketing care evidențiază doar avantajele investiției în criptomonede, dar nu și riscurile, arată un analist financiar al AJ Bell. Recent, Autoritatea de Supraveghere Financiară din Marea Britanie a introdus reguli mai piața criptomonedelor în domeniul criptomonedelor și a interzis vânzarea către micii investitori de instrumente derivate ce au la bază croptomonede.

Piața criptomonedelor, autoritatea, care a introdus și un registru pentru companiile ce utilizează astfel de active, a avertizat că firmele care operează fără a se înregistra comit piața criptomonedelor înfracțiune.

piața criptomonedelor