Rolul opțiunilor. et le rôle - Traducere în română - exemple în franceză | Reverso Context


rolul opțiunilor

Selectați dacă alți utilizatori vă pot trimite mesaje de e-mail Permiteți altor utilizatori să trimită e-mail în numele dvs. Selectați această opțiune pentru a permite rolul opțiunilor utilizatori Rolul opțiunilor să trimită mesaje de e-mail în numele dvs.

rolul opțiunilor

Atenție: dacă selectați această opțiune, alți utilizatori pot trimite mesaje de e-mail în numele dvs. Numele dvs.

În acest articol Puteți să particularizați modul în care numerele, monedele, orele și datele apar tuturor celor din organizația dvs. Asigurați-vă că aveți rolul de securitate Administrator de sistem sau permisiuni echivalente.

Selectați mesajele rolul opțiunilor e-mail pentru urmărire în Dynamics Piesă Selectați mesajele de e-mail pe care doriți să le urmăriți automat în Dynamics Opțiuni: - Mesaje de e-mail drept răspuns la e-mailurile Dynamics - Mesaje de e-mail de la clienții potențiali, persoane de contact și conturi din Dynamics - Mesaje de e-mail din rândurile Dynamics activate pentru e-mail Configurați regulile de urmărire folder Configurarea de foldere pentru a urmări automat mesajele de e-mail primite.

Creați automat rânduri în Dynamics Creați Selectați această opțiune pentru a permite Dynamics să creeze automat clienți potențiali sau persoane de contact pe baza informațiilor din mesajele de e-mail urmărite.

La présente décision devrait refléter le déroulement du Semestre européen et le rôle du comité dans ce processus. Prezenta decizie ar trebui să reflecte dezvoltarea semestrului european și rolul comitetului în acest proces. Je voudrais terminer maintenant sur l'investissement et le rôle de la BEI. Doresc să închei acum referindu-mă la investiţii şi rolul BEI. Vient ensuite la question de la zone d'exclusion aérienne et le rôle des opérations militaires.

Afișați e-mailurile sub formă de conversație în Cronologie Selectați acest lucru pentru a enumera mesajele e-mail într-un fir de conversație, modul în care funcționează multe aplicații de e-mail atunci când vizualizați mesajele e-mail într-o conversație.

Vizualizați Cutia poștală Selectați acest link pentru a vedea detaliile cutiei poștale. Opțiunile filei Confidențialitate Notă Această filă nu este disponibilă dacă administratorul de sistem a selectat preferințele de confidențialitate pentru întreaga organizație în Setări de sistem.

Contactați administratorul. Opțiuni Selectați-vă preferința de notificare a erorilor Opțiuni: - Mi se solicită permisiunea pentru a trimite un raport de eroare la Microsoft. Specificați ce doriți să facă Dynamics atunci când apare o eroare.

În funcție de selecție, rapoartele de eroare sunt partajate și utilizate de Microsoft pentru îmbunătățiri de produs.

rolul opțiunilor

Vă recomandăm să trimiteți rapoartele de eroare la Microsoft astfel încât Microsoft să poată utiliza informațiile pentru îmbunătățiri cont demo în MT5 produs.

Opțiunile filei Limbă.

rolul opțiunilor