Opțiunea lotului


strategie complexă pentru opțiuni binare recenzii despre aliatul robotului de tranzacționare

Pentru retragerea din lotul procedurii va actiona butonul "Retragere din lot" din bara de actiuni, pozitionata in partea dreapta sus a ecranului. Butonul nu va fi disponibil daca ofertantul este deja inscris in lot, daca lotul nu mai este in etapa "Depunere oferta" sau "Depunere candidatura" in cazul licitatiei restransesau daca lotul este suspendat ori anulat.

tranzacționare de recuzită cum să faci bani fără să investești pe internet

Figura 18 Lot la care ofertantul este inscris Opțiunea lotului ofertantul doreste retragerea doar din lotul care se vizualizeaza, se alege optiunea "Lotul curent". Daca se doreste retragerea din mai multe loturi simultan, alege optiunea "Selectie loturi" care va avea ca efect deschiderea ecranului de selectare loturi descris la Inscrierea in lot.

sfaturi despre ce trebuie făcut pentru a face bani face bani online wow

Completeaza motivul retragerii din lot si apoi actioneaza butonul "Salveaza". Figura 19 Completare motiv de retragerea din lot Se va afisa fereastra de confirmare a actiunii in care ofertantul apasa butonul "Confirmati".

Зори Белята събужда гнева на Луна Big Brother Most Wanted 2017

Figura 20 Confirmare retragere din lot Se va realiza retragerea din lotul procedurii cu stergerea ofertei depusa pana la acel moment la lotul din care se efectueaza retragereaaplicatia afisand pe ecran mesajul de succes. Rubrica "Informatii privind participarea la lot" se va modifica afisand la statusul participarii "Retras", motivul si data retragerii din lot. Opțiunea lotului 21 Retragere cu succes din lotul procedurii Copyright © A.

Toate drepturile rezervate.

fără opțiuni bonus de depunere 2020 strategii de opțiuni binare timp de 1 oră